Narodni pokret Srbije demantuje MUP: Naš poslanik se nije pozvao na imunitet, platiće kaznu

Ostavite komentar


  1. Pozvanjem na imunitet, platiće kaznu nije dovoljno za takvo bahaćenje.Ovo je za krivičnu odgovornost.

  2. Pa i treba da plati i to duplo za primer da se niko više od političara ne bahati.

  3. Naravno da će kaznu platiti. Ali će se pozvati i na odgovornost zloupotreba položaja je kaznjiva zakonom

  4. dzaba ga pravdate svedoci postoje nemoze istina da se sakrije prekrsio je poslanik zakon i ugrozio zivote a pozvao se na imunitet dno dna

  5. Kako vas nameste. Nema sada izvrdavanja. Neka odmah u ponedeljak podnese ostavku. Neverovatno je kako opozicioni politicari ne mogu da shvate koliko su ovi pokvareni, i kako ih cekaju da se upecaju. Samo slusajte u ponedeljak kako ce ovaj incident biti vazniji od litijuma.

  6. Ne samo da plati za ucinjene prekrsaje vec mu oduzeti vozacku dozvolu trajno.Ta osoba NE SME upravljati motornim vozilom jer ce napraviti jos nesto mnogo gore.PROMENITI zakon o saobracajnim prekrsajima i staviti SROGE utebde.To je jedini nacin da se usijane glave opamete.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša 10

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša

Pokret Kreni-promeni pokrenuo je peticiju kojom traži zabranu istražnih radnji za potrebe projekta rudnika bakra i srebra u blizini sela Gornja Studena u okolini Niša, saopšteno je danas.Kako prenosi Kreni-promeni, u tekstu peticije se navodi da je na prostoru kod niških sela Gornja Studena i Bancarevo, koje se nalaze na obroncima Suve planine, australijska kompanija Apollo Mineral Limited počela bušenje u potrazi za mogućim nalazištem bakra i srebra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.