Narodni pokret Srbije: Režim na Sretenje rušio kulturnu baštinu Srbije

Ostavite komentar


  1. Moj grad (Vojvodina) su ceo srusili tyv. oslobodioci… ceo centar, koji je nekada imao barokne zgrade. Zgrada suda je bila iz 1773. god… sad imamo komunisticka rugla od 10 spratova, ali nije to najgore. Srusena je kultura i dobar ukus, pa danasnji mladi misle da je to napredak. E to je tragedija.

  2. Шта кажете за урбанистички злочин који су починили ваши, ови, код којих сте скоро били и баљезгали о сопственој држави, када су нам „градили“ по Србији и онда вас довели на власт 2000.године ?????……….

  3. Samo obilazite i tuzakate dajte program da vidimo sta cete uraditi a ne samo pljujete vlast al vam je program

  4. Pun mi Vas je kofer,samo rekla-kazala. Može li neki dobar program pa da pohvalim jedni druge. Uostalom,smatram da Vi,svi na vlasti,duvate kako bi to naš narod kazao u „istu tikvu“.

  5. A šta SNS banda drugo i zna, osim da ruši? Btw, dokle više sa gradnjom po Beogradu? Šta misle ti tkz. investitori ko će da živi po tim zgradama i stanovima? Mi smo narod kojeg je svake godine 50000 ljudi manje, jedino ako misle da se cela Srbija preseli u Beograd. Na dobrom smo putu za tako nešto.

  6. Prošetajte Kalemegdanom i do crkve Sveta Petka i slikajte velelepne ZGRADURINE koje zaklanjaju pogled na Dunav a tek slikanje sa Dunava a sad će i GONDOLA!!??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.