Naselja Novi Žednik i Kertvaroš narednih dana bez vode tokom jutarnjih časova 1Foto: Pixabay/Manfredrichter

Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija Subotica obavestio je meštane naselja Novi Žednik, da će zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu, u sredu, 20. aprila, u periodu od 9 do 12 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju naselja.

Takođe, isti dan, u nastavku radova do 14 časova, kao i u četvrtak, 21. aprila, u periodu od 8 do 14 časova, obavljaće se plansko ispiranje vodovodne mreže naselja.

Ispiranje vodovodne mreže u naselju Novi Žednik, nastavlja se svakodnevno od utorka, 26. aprila, sa završetkom radova 29. aprila. Radovi na ispiranju obavljaju se takođe u periodu od 8 do 14 časova.

Za vreme trajanja radova na ispiranju vodovodne mreže, očekuju se umanjeni pritisci vode u mreži, a tokom ispiranja moguće su i prolazne pojave zamućenja vode, poručuju iz Vodovoda.

U Mesnoj zajednici Kertvaroš će zbog radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 20. aprila, u periodu od 8,30 do 15 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju u ulici Jovana Mikića, na delu od Segedinskog puta do Hrastove ulice, kao i u Kireškoj ulici, na delu od Jovana Mikića do Pavlovačke ulice.

U slučaju potrebe, može doći do proširenja zone obustave vodosnabdevanja i na okolne ulice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari