Nastasić poklonio 100.000 evra za rekonstrukciju pedijatrije

Zahvaljujući fudbaleru Matiji Nastasiću otvoreno rekonstruisano odeljenje pedijatrije u Opštoj bolnici Valjevo

Ostavite komentar


  1. Hvale vredana donacija fudbalera Matije Nastasića ,koji u belom svetu zarađuje novac, i koji je odlučio da pozamašan iznos donira rekonstrukciji dečijeg odeljenja Bolnice u Valjevu. Tu bih se zapitao ja, a zapitao bih i resornog ministra zdravstva, kao i Premijera/kandidata za Predsednika Srbije da li je ovo način za rešavanje problema u zdravstvu i gde su pare iz budžeta. Da ih možda Premijer/ kandidat za Predsednika Srbije ne drži možda u "slamarici"…

  2. Svaka cast Nastasicu izdvojio si se na najlepsi nacin uz gomile sebicnih ljudi.

  3. Pare iz budžeta idu na izgradnju autoputa Niš – Tirana, a bolnice će da sredjuju fudbaleri! Svaka cast Matiji Nastasiću, pokazao da je veliki I čovek I fudbaler.

  4. Možeš da doniraš u naturi,a ne u novcu!-Znamo mi nas!-Oni će nabaviti robu po upola cene,a pola ide na pola/pola!

Ostavite komentar


Društvo

Koluvija pravi kanabis rakiju 8

Koluvija pravi kanabis rakiju

Na onlajn prodavnici, na sajtu preduzeća "Jovanjica nova", registrovanog za nespecijalizovanu trgovinu na veliko, osvanula je ponuda proizvoda - rakije od kanabisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.