Nastavak istrage o Savamali sledeće sedmice

DANAS SAZNAJE
Nakon što je Više tužilaštvo pre tri sedmice prebacilo slučaj Hercegovačka u Prvo osnovno tužilaštvo

Ostavite komentar


  1. Bedne duše iz višeg javnog tužilaštva zaslužuju prezir i zatvor. Ako ih to ne snađe , prokletstvo će snaći njihova pokolenja. Ovo nije moja lična pretnja već logičan zaključak: od neljudi nikad neće biti ljudi.
    Čemu toliki strah od Vučića i gadova koji ga podržavaju?
    "Ili se umijte, ili se ubijte" (Tale, glumac).

  2. Kad bi mi neko rekao da je Srbija, velika u moralnom smislu, spala na to da je siluju hiligani i da srpski intelektualci, zbog straha od gubitka sinekura, ćute "kao govna u travi", još uvek bi mislio da preteruje, da ima nade.
    Setite se Karađorđa! Imao je muda da se digne protiv sultana, nije mislio samo o svojoj glavi.
    Gde smo danas, zaboga miliga?

  3. Slucaj Sacamala pokazuje inat koji gradska vlast tera na celu sa bivsim premijerom. Slucaj Savamala dokazuje njihovu osionost i bahatost. Bolesno je koliko zeli bivsi premijer u saradnji sa gradskom vlasti da dokaze da moze da radi sta hoce po Beogradu kao da je glavni grad njegova prcija. Ali nicija nije gorela vecno. Valjda ce gradjani Beograda da biraju pazljivije, a ne ovakve bahate politicare. Oni nemilice trose pare gradjana za kojekakvo "sminkanje" grada kao sto je fontana, cvece na stubovima, novogodisnja rasveta za 6 meseci… Ne resavaju krucijalne probleme kao sto je zamena starih vodovodnih cevi zbog kojih cesto nemamo vodu, ravnanje trotoara gde od "poiskakalih" kocki lomimo noge i ruke, rupcage po ulicama, neravan kolovoz na Brankovom mostu i ulicama gde se drndaju i lome preskupi autobusi, pravljenje pesackih zona gde ce privilegovani vozaci besplatno da se parkiraju (Nusiceva, Z.Jovina), sto rade i u ostalim ulicama u centru (Makedonska,Svetogorska,Cetinjska) gde besplatno parkiraju dok sede po kaficima… Svi koji vole Beograd, ako zive u njemu, bez obzira gde su rodjeni, treba da daju svoj doprinos i da stalno kritikuju gradsku vlast, javno im pisu primedbe i traze da se pare trose racionalno. Ovo je sada javasluk.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.