Nastavlja se izgradnja centra za matične ćelije

Stanovi za mlade naučnike u Kragujevcu u novembru

Ostavite komentar


  1. Sramota ko se sada kiti perjem cestitog medijski lincovanog i interesima partijskih vojnika razapetog Prof. dr Nabojse Arsenijevica koji zajedno sa Prof. dr Miodragom Stojkovicem osmislio Centar. Ove ljude koji su dali ideju, uradili projekat i svojim zalaganjem i autoritetom izgurali da ovakva institucija nikne u Kragujevcu danas niko ne spominje. Slikaju se ucitelj Vuciceve dace Sarcevic i Tomin sin diplomirani menadzer ne zna se cega i gde je diplom stecena. Da li u Kragujevcu ima jos morala i da li je ikome bar neugodno sto Profesori Stojkovic i Arsenijevic koji su iznedrili i godonam gurali ovaj projekat danas nisu medju onima koji se slikaju na gradilistu Centra. Zna valjda ovaj grad ko je ko i ciji tragovi smrde necovestvom. Neka se samo slika Jeremicev potrcko i neka misli da je moralni zakon manje bitan od funkcije. Coveku vreme sudi i dela njegova. Zato ne treba brinuti za Arsenijevica i Stojkovuca jer im sudije sigurno nece zaboraviti da su upisali Kragujevac i svetsku naucnu mapu. Vojnici partije pak neka cekaju naredbe generala i neka drhte pred svake izbore jer im zakon lezi u partijskoj moci zasnovanoj na bedi naroda koji se uzda da ce ako bude poslusan gobiti malo juhahahe

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 8

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.