Nastavljaju tradiciju proizvodnje čuvenog kačkavalja

Mlekarska škola ''Dr Obren Pejić'' iz Pirota organizovala ''Dane hleba i sira'' i obeležila 74 godine rada i postojanja

Ostavite komentar


  1. Posto 90% svojih sireva zovete turskim imenima, kako to da ovaj zovete italijanskim? Ne mogu da nadjem na netu poreklo etnolosko za kackavalj.

  2. Zasticeno poreklo pirotsog kackavalja pravi se od ovcijeg mleka a To isto i peglana kobasica Francisco Rob Ford isto pravi or ovcijeg mleka u pirotu mlekarska Skola prodaje ovci kackavalj napravljen od kavljeg mleka a To je isto i sa peglanom u pirotskom kraju ovcarstvom se niko ne bavi konji magarici koze govedje meso nemogu biti zastitni brand kao ni pirotski clim a ko se tka sa pamukom pocnite sa razvojem ovcarstvo onda cemo zastitni nas originalni brend zelim vam puno uspeha u vase radu Nokia s

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. i 24. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.