Opština Petrovac na Mlavi nastavlja intenzivnu revitalizaciju puteva i ulica po mesnim zajednicama pa je proteklog vikenda presvučena asfaltom Gajska ulican u naselju Tabanovac koja je bila u veoma lošem stanju. Radove su finansirali meštani Tabanovca uz pomoć opštine Petrovac na Mlavi.


Predsednik Mesne zajednice Tabanovac, Vladan Vlajić, zahvalio je svim građanima koji su učestvovali u akciji a najviše predsedniku opštine Petrovac na Mlavi, Radiši Dragojeviću, koji je uvek imao razumevanja za meštane Tabanovca i izlazio im u susret.Takođe, Vlajić je dodao da je ove godine reknstruisano 600 metara Gajske ulice, a da je za sledeću godinu planirano da se ova ulica u potpunosti rekonstruiše:

-U narednoj godini očekujemo da se ovaj projekat nastavi, s obzirom da je Gajska ulica dužine 1.200 metara i spaja se sa reginalnim putem Petrovac – Svilajnac. Otpočinjanjem radova na Gajskoj ulici javljaju se želje meštana Tabanovca i za druge ulice u selu. Verujemo da će u 2016. godini biti mnogo više radova u mesnoj zajednici Tabanovac“, rekao je predsednik MZ Tabanovac, Vladan Vlajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari