Nastavnici i saradnici Fakulteta dramskih umetnosti podržali kolege sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Mislim sta reci….ako od crkve treba da napravimo osnove onda ste gospodo profesori i doktori u pravu…strasno….

  2. Blokada prestala,ovi su okasneli, a i bitna je konkretna podrška a ne njhovi potpisi.

  3. Bar nekoliko njih sa spiska koristi govor mržnje u nastavi. Licemeri.

  4. Ovi profesori se zalazu za autonomiju univerziteta tj. Da profesori mogu da daju misljenje o politici ( u SAD to nije dozvoljeno). Neki vajni profesorcici guraju svoje nos u politiku a kad dobiju Po nosu, traze autonomiju univerziteta jer Boze moj njih politicari ne smeju da osudjuju. Uostalom ovo Pismo Nisu potpisali najpametniji profesori Sa integritetom. Na FDU su svi uvek bili Malo uvrnuti.

  5. Ima FDU sjajne profesore, koji nisu snobovi i mirođija u svakoj peticiji.Gorepotpisani su dosadili, nikad ništa ne urade, ali žude da su u javnosti.

  6. Kada se vi ne budete mesali u stvari za koje niste odgovorni onda trebate traziti da se i drugi ne mesaju u stvari za koje nisu odgovorni. Kod nas se svako mesa u sve i svi najbolje znaju sta drugi treba da radi a nece i sami da rade ono za sta su placeni. Ako se zalazete za neku autonomiju i nezavisnost onda ne mgu peofesori, glumci, lekari i sl. da se mesaju u politiku ili bilo koju drugu oblast zivota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.