Nastavno naučno veće FON-a sutra o sumnjama da je Mali plagirao doktorat

Ostavite komentar


  1. Prezime Mali a „PLAGIJATAN“ veliki, ko „kraducka“ na malo kraduckace i na veliko, Mali je jedan od primeraka iz aktuelne „MAFIJOKRATSKE“ SNS = Vuciceve vlasti i po ovome u moru prevara i gluposti bice u istoriji Srbije upamceni.

  2. Kad se slegne sva ova prašina oko njegovog doktorata, Siniša Mali će se potpisivati kao „Dr Siniša Mali Resavski“

  3. Priča se da je Mali u svojstvu Ministra finansija jedno jutro potpisao i lovu za novu zgradu FON-a..???? Čekam da vidim da li je kupio doktorat.??

  4. Ako razne komisije FON-a za 5 nisi mogle da donesu nedvosmisleno misljenje o plagijatu u doktorskoj disertaciji S. Malog, da li treba razmisljati da se Tim komisijama izrekne mera javne opomene?

  5. Tako su jednoga slali od Antipe do Pilata. Ali je taj bio nevin. Zanimljivo je odsustvo spremnosti da se preuzme odgovornost.

  6. Eticka i strucna komisija jednostavno ne zele da vide ocigledno. Ne razlikuju guzicu od obraza. Iskljuciti FON iz Beogradskog univerziteta je prava mera pa onda neka dele (prodaju) diplome kome god hoce i posto god hoce

  7. Kakve sumnje? Prof. Karapandza nudi na uvid 70 stranica toga „doktorata“ prepisanih iz drugih izvora.

  8. Znači, jeste plagijat ali nr smete tu ofluku da donesete. Jer, koje je još činjenice trebalo da imate? Pa, ovo traje koliko već, prikupilo se i više no što treba, ali vi ne smete drugačije i to je to! Hvala FON-u, zapamtićemo.

  9. Ako odluka glasi da njegov rad plagijat, postace ozbiljan i opasan presedan gde ce svaki student moci da plagira delo u odredjenom procentu i da ostane nekaznjen. Nadam se da ce Univerzitet da donese hrabru i pravicnu odluku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.