Nata Mesarović: Presuda o ubistvu Đinđića doneta na osnovu dokaza

Učesnici sudskog postupka za ubistvo premijera o izjavi Dragana Vasiljkovića da Milorada Ulemeka i Zvezdana Jovanovića treba pustiti iz zatvora

Ostavite komentar


  1. Dobro se zna koji krug ljudi su ubili premijera Djindjića, to su oni isti ljudi,koji su ubili i ona dva vojnika u Topčideru,koji su „č;uvali“ stražu nad sakrivenog ratnog zločinca Ratka Mladića. Što to nije pravično rešeno i još neizvesno,kriva je i sadašnja vlast.

  2. Neko je imao dojavu da ce na parkingu biti nesto , koja je tv ekipa prva dosla , iz toga izvodim zakljucak da je ubistvo gospodina Djnidjica izvrsila strana sluzba . Ja cak i u Zvezdanovo priznanje ne verujem . Mozda su tamo da ih strane sluzbe ne bi „sredile“ . Nista jos nije jasno oko ubistva gospodina Djindjica.

  3. Ma lako ćemo mi sa ubistvom Đinđića. Ubice su pronađene i osuđene na doživotne kazne. Naručioci ubistva nisu.
    Nego zašto jedan tajkunčić koji je istovremeno predsednik političke stranke tebe i tvoju ekipicu grlato brani po medijima, a posebno Tvoju čuvenu „reformu pravosuđa“?
    Zbog reforme pravosuđa zaslužujete doživotni zatvor! Vaša reforma pravosuđa je osudila Srbiju na tavorenje narednih 50 godina. Svaka država se zasniva na pravosuđu koje si Ti i tvoja ekipica temeljno urušili.

    1. Važi, g.Mesarević urušila, SNS žgadija zakucala ekser u pravosuđe.

      1. Nata Mesarović nema veze sa reformom pravosuđa, reforme pravosuđa su u nadležnosti Ministarstva pravde, znači Vlade, a sudstvo je treća grana vlasti.
        Žalosno je da čovek može biti tolika neznalica.

  4. za vas koji ste zaboravili doticnu u sudu zovu Nata Plata, i dosla je u zizu javnosti pre par godina kad je ilegalno izabrana za predsednicu kasacionog suda i cim je dosla na funkciju povecala je sebi platu za 30 posto. Itovremeno je i bila clanica par nekih odbora tako da nije primala samo tri hiljadde evra nego ko zna koliko jos para. Sto se tice sudjenja za ubistvo Djindjicu, ja sam tad imao 11 godina i meni je tad bilo jasno da je sve farsa…

  5. A na osnovu kojih kriterijuma je, poštovana gospođo, izvršena „reforma“ pravosuđa kada ste bili na čelu visokog saveta?

  6. Dede i pradede vam se prevrcu po grobovima kad cuju ko je sve nosio srpsku uniformu!!

  7. U pravu je ovaj, treba ih pustiti na slobodu i strpati na robiju one koji su naručili to ubistvo. Da li je iko toliko naivan da veruje kako su Zemunci to samoinicijativno uradili, za svoju dušu?

  8. Stvarno ne razumem „logiku“ ovog „kapetana Dragana“:
    – Prvo kaže da ne želi da ulazi u krivicu Ulemeka i Jovanovića, „jer nema elemente niti je kvalifikovan da to radi“. Tako je, slažem se da „nema elemente“. Ali ako „nema elemente“, na osnovu čega onda traži da se Legija i ekipica puste iz zatvora?!!
    – A da, zato to su oni „nosili srpsku uniformu“ i „bar sto puta su stavili na tacnu svoj život u odbrani Srbije“. Super i hvala im, ali da li im te činjenice daju „license to kill“ i pravo da slobodno ubijaju po Srbiji, kad god i koga god procene da treba?
    Da li neko ko je možda dokazani heroj i „nosio srpsku uniformu“, kad dođe kući sa ratišta može da slobodno ubije komšiju jer mu je zauzeo parking mesto? Ili možda političara s čijom politikom se „ne slaže“? Zar se zato borio i „nosio sprsku uniformu“?! Da može da nekažnjeno ubija po Srbiji?!!
    Hvala takvim „herojima“ i „nosiocima srpske uniforme“, ali voleo bih da me nisu branili!

  9. Nata Mesarović je rekla i da je reforma pravosuđa fantastično odrađena da bi, kad je otišla u penziju, rekla da je bila pod pritiskom vlasti kad je tu izjavu dala. Svi se sete nečeg kad odu sa funkcije, dok su u fotelji besprekorno slušaju. Mnogo nedoumica je bilo u procesu za ubistvo Đinđića, mislim da je vreme da se stvari još jednom pažljivo izmere. Tužilac je tužno odgovarao na pitanja odbrane i okrivljenih, a Danilović treba da se seti svojih izjava o Koštunici i da zauvek ućuti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.