Nataša Kandić: Četnici bili najbrutalniji devedesetih

Niko od nezavisnih i vladinih institucija nije reagovao na seksističke izjave lidera radikala u Informeru upućene osnivačici FHP-a

Ostavite komentar


  1. pogledajte to bolesno lice. zena koja mrzi sve sto je bolje od nje. malo joj je presusila potpora sa zapada pa pokusava da bude raDIKALNIJA, ALI KAO I SVI JADNICI AMERIMA VISE NE TREBA STA SU HTELI TO SU DOBILI I OVU BOLESNU PERSONU SADA SU ODBACILI.

  2. Ovim "zenama" se ne desava nista sto nisu zasluzile.Kada su sekretarice kuci nosile plate od po 2000 eura niko nije smeo da zucne ODAKLE,a svi znaju odakle.Preko njih se vlada Srbijom.

  3. Kad Vam zagori ručak, boky, i za to su bez sumnje krivi "Ameri"?! A, ako kupite neslan hleb u pekari, to je već svetska zavera, je l““ da?

  4. Seseljeva i Slobina politika su dovele do toga da danas u Srbiji je 120 gradjana dnevno manje.

  5. U Srbiji se nikada neće živeti normalno. 2016., dvadeset godina kasnije, pogledajte ko vodi zemlju, ko sedi u Skupštini, poslušajte govore mržnje, pročitajte huškanje u dnevnoj štampi, cenzura tv, medija… Atmosfera straha, korumpirana policija, državu vode ljudi sa kupljenim diplomama, pogledajte šta se prodaje na čaršavima i kartonima oko pijaca, nošen veš i čarape. Nisu zlo Nataša Kandić i ostali. Zlo sedi za volanom a mi svi smo suvozači. Spasavaj se ko može, pasoš i pali.

  6. Nataša Kandić i Sonja Biserko već decenijama u Srbiji izvode Mission Impossible, spašavanje obraza Srpskom narodu. Nema tog Srbina muškog pola koji sa te dve dame može da se meri. Što se mene tiče neizmerno poštovanje. A vojvoda Voja i slični? Ćorka!

  7. A, po kom će to osnovu dr. Vojvoda "i slični" da odgovaraju, budu osuđeni i odu na robiju?! Za "podrivanje poretka", ili Vama komunjarama nije ni potrebna krivica da biste nekoga zatvorili? Ne bi mu bilo prvi put da robija bez krivice…

  8. Koja je razlika izmedju sledecih tipova srbijanske javnosti/politicara: Vucic, Vulin. Dacic, Nikolic, mali Putin (Dodik) bozanski Putini ( Irinjej & Pavle ) Jeremic?Nikakva!
    anje-vise svi cetnici koji su jos uvek na vlasti Srbije bez perspektive!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.