Nataša Kandić: Milošević ne bi bio oslobođen u Hagu

* Čedomir Jovanović: Političari pokušavaju da opravdaju sopstvenu ulogu u tragičnoj politici devedesetih * Čanak: Bilans Miloševićeve politike - četiri izgubljena rata, četiri miliona raseljenih, preko 130.000 ubijenih i jedan međunarodno presuđen zločin genocida
U FOKUSU: Oštre reakcije javnosti na izjavu Ivice Dačića o nevinosti bivšeg predsednika Jugoslavije

Ostavite komentar


  1. vlada srbije, ako se javno ne ogradi od skandaloznih izjava dačića i vulina o tobožnjoj nevinosti miloševića, na sebe preuzima kolektivnu bruku i sramotu.

  2. Nomen est omen. Kada bi postojao uredjaj za merenje mržnje prema Srbima koju Kandićka akumulira, taj uredjaj bi se pri prvom merenju raspao.

  3. Natasa Kandic je kao uvek – u pravu, samo sto ce mnogi to razumeti za dvadeset godina, kao sto je i Aleksandar Vucic, posle dvadeset godina rekao da je gresio kao radikalski ministar informisanja ali i mnogo cemu drugom./prelepljivanje ulice Zprana Djindjica, a sad bi da mu podigne spomenik/Bas briga Dacica i Vulina sto je narod platio ceh Miloseviceve "nevinosti", tako ce narod platiti i njihova lupetanja. Njih dvojica /Dacic i Vulin/ su "izvodjaci radova" prljave SNS politike kako Vucic i Nikolic ne bi u svetu izgubili imidz svog "opredeljenja" evropskog puta Srbije.Ministri za Milosevica i Hrvatsku. Nesrecna Srbija.

  4. Zašto je ovoj ženi koja toliko mrzi ovaj narod i njenim istomišljenicima još uvek dozvoljeno da žive u ovj državi? Ne razumem. Trebalo bi u tome da se ugledamo na Hrvate i Muslimane, kod njih svi brane svoje i ne može se čuti da je niko njihov zločinac ili da je kriv. Naše prodane duše se samo saginju i pljuju po svom narodu, odvratno. Kada im se ovj narod i država ne sviđaju, neka idu gde je bolje!

  5. Ona i dalje pljuje po srpskom narodu, pored ovakve "srpkinje" neprijatelji nam i ne trebaju.

  6. po ovoj ne bi bio oslobodjen ni jedan srbin, narociti ako bi joj neko nesto platio. sacuvaj nas boze takvih likova

  7. Milosevic je bio jedino majstor presipanja iz supljeg u prazno jer nije nista stvorio i ostavio iza sebe (dok je premnogo izgubio: Kosovo, unistena privreda i ogromna ratna steta iz ““99) ali je kao dobar pravnik vodio racuna da ne ostavlja nikakve sudske dokaze zato i nema dokaza o zajednickom zlocinackom poduhvatu a ima o logistickoj podrsci tzv. SRJ bez koje 2 prekodrinske srbske paradrzave ne bi opstale ni mesec dana

  8. Kako su se uznemirili čitaoci Danas-a za svoje apanaže("projekte") iz NVO. Istina polako izlazi na videlo!

  9. @V. Jeremić
    "Haški Tribunal" je varvarizam i nepotrebno skrnavljenje srpskog jezika. To je od francuske reči TRIBUNAL i koja u prevodu znači SUD !

    Zašto se tako ponašate i time širite kulturnu bedu u Srbiji.

    Koliko je poznato ne kažete BEOGRADSKI TRIBUNAL i recimo SMEDEREVSKI SUD.
    Onda zašto sami ponižavate srpske sudove u odnosu na Haški sud ?

    I što je najgore vi takođe skrnavite francuski jezik ejer se u reči "tribunal" izgovara muklo "u" a ne prosto "u" kako vi to radite.

  10. Sto vampiri iz devedesetih budu duze na vlasti,sto vise oni budu proglasavali zlocince svecima a zrtve zlocincima,to ce Srbija biti dalje od Evrope a blize Putinu i gradjanskom ratu.

  11. Nova vlada a stara nesigurnost i neprincipijelnost!
    Nisam bila spremna da setam zbog Savamale,ali bih rado protestovala pred Vladom za smenu Dacica i Vucica,ako treba,i ostalih ruskih ministara.Valjda ce g.Cepurin da obelodani ko su pripadnici pete kolone iz Moskve koji nekaznjeno i javno rade protiv svoje drzave a u korist inostranstva..

  12. Prilicno veliki lapsus:mislila sam na Vulina a napisala Vucic…A mozda i nije tako velika greska,mozda je trebalo pomenuti i onoga ko je izabrao ovakve ministre?

  13. Oni koji mrze Kandićku, otvoreno pokazuju da im je mržnja, kao veoma neprijatno osećanje, glavno mentalno gorivo. Straha nemaju, obraza nemaju, pameti nemaju, saosećanja nemaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.