Nataša Kandić: Nominacija za istinu i pomirenje

Ostavite komentar


  1. Kakva istina i pomirenje, zadnji trzaj politike odredjenih americkih interesnih grupa kako bi njihova politika i ljudi koje su podrzavali dobili legimitet. Eliot Engel je jedan od najistaknutijih albanskih lobista tj. placenika, podrska koja stize iz albanskih nacionalistickih krugova sve govori a sta reci na detalj iz ovog clanka da je Natasa Kandic bila svecani gost na samoproglasenju velikoalbanske paradrzave na Kosovu i da je sedela pored ratnog zlocinca Hasima Tacija? I onda Natasa Kandic nije selektivna i doprinosi pomirenju a sedi pored ratnog zlocinca i daje legimitet tvorevini izgradjenoj na zlocinu?

  2. Svaka cast za G,dju Kandic zasluzila je nobelovu nagradu za mir.I ja se divim njenoj hrabrosti za sve sto radi u Srbiji .

    1. Verovatno ste,gospodine @ zorane Marjanoviću,htjeli.reći: Sramno!,ali ste (dogadja se to!) u tom.trenutku, dobili,kao i ‘pokojna’ Hilari Klinton,momentalno teško zapaljenje mozga (nju ono nikako ne napušta!),pa Vam je u etar otišla takva glupost,kakvu ste nacrtali!

  3. Ne moze svako da dobije nobelovu nagradu za mir. To je namenjeno samo najvecim ratnicima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.