Nataša Prišić uhapšena zbog „izazivanje nereda i panike“ jer je ambasadama slala dopis o malverzacijama u EPS-u

Ostavite komentar


  1. Apsolutna podrška za Natašu i svaka joj čast! Kakva žena! Molim te izdrži torturu režima, Srbiji su potrebni ljudi kao što si ti! Svaka čast još jednom i budi jaka, Srbija je uz tebe!

  2. Ona vise od godinu dana ukazuje na korupciju u EPS-u i to argumentovano, ali niko je nije podrzao. Cak ni opozicija…

  3. To je neka nova SNS fora onomad Šapić preti istim načinom rešavanja problema koji ima na nasipu, napad na SNS je sada „širenje panike“

  4. Pa on se samounistava…cak mu nije ni potreban ‘neprijatelj’. Stamota za drzavu

  5. Sram nas bilo. Pusticemo ovakvu zenu niz vodu kao i sve pozitivno u ovoj zemlji dok ne nestanemo.

  6. Nataša da izdrži (lako je to napisati). Još jedan ozbiljan motiv za petak 12.05.2023. Na žalost, stvari stvarno izmakle svakoj kontroli.

  7. Je mislila da oni ne znaju ko je na vlasti. Pa 10 godina ga hrane „investicijama“ i podrzavaju njegovu stabilokratiju. Znaju oni sve sta se desava i bas ih briga. Jadna zena.

  8. Slusao sam par puta ovu lepu damu i naklon do poda! Razotkrila je sve sta se tamo desava.

  9. Podrška ovoj dami…Samo je radila svoj posao.Umesto da je nagrade oni je hapse, kakav poremećen sistem bljak….

  10. Isto je uradio odnosno zaštitio sve pljačkaše državnih banaka kada je došao na vlast 2012 i posebno 2014 godine, posebno na kraju u Komercijalnoj banci koju su prodali za 0 zero+ minusna vrednost, jer su je sveli sa 2 milijarde na to malo što su je prodali. Pojedine je selktivno optužio i to pažljivo da niko od njih, a posebno Siniša Mali koji je svim tim bankama iz senke rukovodio ne odgovara iako su mnogi svedočili na sudu da ih je on navodio i uz masnu proviziju dovodio vožda na vlast.

  11. Molim Vas Natasa, Vi ste jedna veoma postena i hrabra zena, izdrzite i nikako ne razmisljajte da sebi oduzmete zivot! Vi ste hriscanka i to je greh. Svako treba da cini dobra dela za drzavu a Vi to radite zato veliko hvala!

  12. Izazvala paniku jer je ambasadama slala podatke kako se krade u EPS-u? Kod koga je izazvala paniku? Koliko vidim danas hapse ljude iz EPS-a i takođe izazivaju paniku, samo je pitanje kod koga?

  13. Kome da pošalje? Tužilaštvu???? Svi imaju istog šefa. I Eps i sudovi.

  14. OTVORITI RAČUN ZA POMOĆ NATAŠI, A NE “SVAKA ČAST“ I “PODRŠKA
    To bi bila solidarnost. Uzgred , šta bi sa tužiteljkama?

  15. Čist kriminal i lopovluk koji se ne kažnjava upropastiće i državu i narod.Dokle

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.