Natpisi „Putine, idi kući“ u nekoliko gradova Vojvodine

Ostavite komentar


  1. A, sto se krijete, vi mladi Vojvodine. Koga vi terate i iz cije Vojvodine. Hajde junaci, pokazite se.

    1. Zar je teško pogoditi koji su to „mladi Vojvodine“?! Ti „mladići“, čiji je glavni modni detalj oni brčići čije smo „poljupce“ krvavo platili, pripadaju vekovnim srpskim „prijateljima“ i ortacima onog „čike sa brčićima“. Smatraju da je došlo vreme njihovog vaskrsa. Naravno, to ne bi bila Srbija, kada uz te „mladiće“ ne bi kaskala srpska moralna gologuzija, srpska peta kolona, kojoj su obećane pare i ogroman materijalni benefit. Ubedjeni su da će za razbijanje sopstvene države, biti nagradjeni mestima ministara i visokih političara. Naravno da ne smeju da se pokažu jer bi odmah bilo jasno, ko su ti „mladići“. Mislim da bi im život na ulici, posle toga, bio veoma rizičan. Većina gradjana ovoga naroda je svesna šta leži iza tih „mladih vojvodjana“?! Ti „mladi vojvodjani“, posle jugoslovena, treba da budu Srbi, jer sam sasvim siguramn da Hrvati i Madjari nemaju namere da menjaju svoju nnacionalnost. Kao što nikada to nisu hteli da rade, na čemu im treba čestitati. Ne znam samo, zašto se organi reda i mira, ne potrude da ove „mladiće“ izvuku na svetlost dana. Da ne prljaju gfasade, koje nisu podizali.

      1. И Ваш чикица има бркове. Не овај ћосави што долази, него онај што није ни одлазио…

        1. Da li se to javlja Milivoje Muslimanović, iz Novog Pazara ili Sarajeva, koji ćirilicom i „čistim“ srpskim imenom i prezimenom pokušava da glumi „normalnog“ Srbina, kako u BiH nazivaju sve srpske petokolonaše i izdajnike.

          1. Неко виспренији би, Кнежевићу, место „Миливоје“ турио „Мирсад“. Мирсад Вам је из Краљева града, а и име и презиме могу да буду и „чисто“ хрватски, зар не? Ћирилицу рабим јербо је најсавршеније писмо…

          2. @ Milivoje Radakovic:
            Znam da ste „vispreni“?! Kameleoni i ketmani su prirodno „vispreni“. Oni mogu da budu sve i svako, mada su, u suštini i najčešće, niko.

Ostavite komentar


Društvo

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu 10

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu

U komentarima na plan redosleda sprovođenja dogovora iz dijaloga od prošle godine koje je Priština dostavila Briselu, prema tvrdnjama iz kosovske vlade, navodi se da je Kosovo ispunilo deo svojih obaveza, a izvršna direktorka nevladine organizacije Nova društvena inicijativa Jovana Radosavljević tim povodom za Kosovo onlajn kaže da se ono što je Kosovo uradilo svodi na to da je došlo do potpune dezintegracije kosovskih Srba, odnosno srpskih institucija na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.