Naučni savetnici izneli kritike na eksploataciju litijuma, Vučić im rekao da je njihova dužnost da učestvuju u radu države

  1. Zdravlje ljudi uvek treba da bude na prvom mestu. Nikakva zarada ili ekonomski interesi ne mogu da nadmaše važnost zdravlja i dobrobiti svih nas.

  2. Nećeš kopati! I nećeš ti da nam dovodiš nikakav RT pa trk onda ds se razgovara, mufljuzu jedan!

  3. Kako se meni čini Vučić pokušava da kupi ove mlade ljude i razvodni situaciju. Manipulator

  4. Kakvo licemerje. Gospođa Sakan je još dobila grdnju što ne učestvuje u nekom državnom timu, a znamo kako se kod nas regrutuju kadrovi.

  5. Dobro im je i rekao!Lako je lajati i kritikovati drugog!Pokazite se na delu gospodo,radite za svoju zemlju,opravdajte svoje reci!

  6. Laž. Nema aktivnog rudarenja litijuma nigde u EU. U Finskoj su tek istražne radnje u toku. U Nemačkoj, u Rajnskoj oblasti, izgrađena je fabrika, ali aktivnog kopanja i obrade litijuma još nema. Laže čim zine. Sakan se nije dobro snašla, ali to je zato što je on Gebelsov učenik. Za njega je S. Stupar rekao, da mu je Šešelj rekao još devedesetih da ima „malog koji skuplja Gebelsove knjige i iz njih uči“. Bezočni manipulator.

  7. ako budu usli u njegov tim, sve sto bi poslo po zlu, svalio bi na njih. Ko sa djavolom tikve sadi…

  8. Ja sam spreman da vas korumpiram. Da li ste vi spremni. Para nije loša uopšte, pogledajte mene, živim svoj san. Svi koji ste protiv, pređite na mračnu stranu.

  9. Pravo pitanje je zasto se predsednik toliko angazuje ako po Ustavu to nije u njegovoj vec u nadleznost vlade. Dok je bio predsednik SNS-a pokrivao se time,sada je samo predsednik drzave. Ako vlada nije sposobna da radi povereni posao treba je menjati i dovesti ljude koji to mogu. Predsednik zapostavlja svoj posao rai njihovog.

  10. Zar pored SANU koji je publikovao i objavio studiju o štetnosti rudnika, Vučić treba da ide po Srbiji i skuplja naučnike u svoj “ tim“. Pravi vašarište od države.

  11. Molim vas, ne pecajte se na reči ovog lažova i muljatora!
    Npr. što nudi naučnoj saradnici
    posao. Samo će Vas iskoristiti i ispljunuti. Samo pogledajte kako se poneo prema dr Danici Grujičić. Kitio se njenim znanjem, slikao sa njom pred izbore, podizao sebi rejting, imenovao je za ministarku a onda joj zavezo ruke, saplitao je preko svojih botova (Siniša Mali) i ona ništa nije mogla da uradi a imala je dobre ideje da unapredi bar nešto u ovom trulom i propalom zdravstvu! I onda je doveo novog ministra koji nastavlja sa urnisanjem lekara medicinskog osoblja i nas pacijenata!
    To je Vučić!
    U SRBIJI SE NEĆE KOPATI! Šo pre Vučić t shvati, to bolje za sve nas!

  12. Poljoprivreda je sistemski uništavana, zato većina omladine odlazi sa sela.
    Svi bi se vratili na selo kad bi prestala država da guši poljoprivredu.
    A guši je zbog rudnika.
    Nisu se deca odrekla sela, već vlast uništava selo.
    Mačva i Semberija LEŽE na vodi, uvesti navodnjavanje i eto bogate države iz OBNOVLJIVOG resursa.
    Otvoriti rudnik znači uništiti živi svet.
    Jel ovo komplikovano za shvatiti?

  13. AV je pred krajem, korupcija je očita, a pismenima ne može komandovati šešeljev podrepak, davos bandit

  14. @ruža.
    Ovi mladi nsučnici rade za svoju zemlju za razliku od Vučića koji uzima ćar za sebe i sebi bliske a za koga ti radiš jado? Imaš li bar mačeta i kučeta koji treba da ostani da žive u pustinji koja ostaje iza litijuma. Tvoj voljeni će da zbriše na vreme ne brini za njega.

  15. Vi se stvarno palite da će da “ kopa“? Neće! Biće referendum ,narod će reći NE ,Rio Tintu ćemo platiti odštetu Npr,deset miliona,Vučić kaže moramo da platimo 15,(jer ste tako glasali)bratiji 5 mil.milins! U prodavnicama hleb…200 din! Ćao !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.