Naučnici o zahtevu Rio Tinta da im se povuče rad: Legitimno, ali moralna razlika između nas i njih je nepremostiva

Ostavite komentar


  1. Kad je u pitanju moralni kredibilitet Ane Brnabić(koja govori o teoriji zavere, kemtrejlsima, klimatskim promenama, vakcini, etc.) navodim njeno obraćanje na TV, kada je rekla: „Tako je stavljena tačka na Rio Tinto“.
    Šta sada više hoće? Pametnom dosta!

  2. Компанија Рио Тинто је у сукобу интереса, тако да њен захтев за повлачење научног рада српских научника није легитиман.

  3. au kako jaki strucnjaci do mojega sve kvalifikacija do kvalifikacije a kakve veze ima sumarski fakulteti i gimnazija sa rudarenjem i iskopavanjem litijuma

  4. Ovi su ladno fingirali naucne rezultate i to objavili. Pa mi smo stvarno neverovatni. Sramota.

  5. Ovo me podsetilo na ono iz okupiranog Bgd kada su profesori potpisivali „lojalnost Nedicevoj vladI“ Na pokusaje nagovora jednog prof. Muzicke akademije da profesor etike potpise tu lojalnost, na pitanje „Sta vas to kosta?, ovaj odgovori: „Lako je Vama, kolega, da to potpisete. Ja predajem etiku, a Vi svirate u diple.“
    U trazenju da se naucni rad povuce iz casopisa, jasno je ko je etican, a ko svira u diple (Ona kome se vise plati za „sviranje“)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.