“Delije” održale pomen poginulom pripadniku te navijačke grupe i drugim Srbima sa Kosova stradalim u selu Banjska (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da li znaju šta je ta zgrada desno/levo, zavisi da li dolaze ili odlaze?
    Trebali bi da je koriste.

  2. A što se „gospoda“ navijači ne upute na Kosovo pa,recimo, u Gračanici odaju poštu poginulim Srbima? Lako je biti „veliki“ Srbin na Vračaru i tu uzvikivati parole „Kosovo je Srbija“.

  3. Znam da je ovo nepopularno misljenje ali – nismo samo mi, srbi, jedini koji smo ginuli na Kosovu, zar ne?

  4. Da dalije imaju pamet pitali bi Vučića i SNS vlast ko je organizovao ovu unapred izgubljnu „akciju“ i sa kojim ciljem i ponovo nepotrebno žrtvovao srpske živote.

  5. Šovinistička farma, eto u šta se otadžbina Srbija pretvorila. Bukovina umjesto glava, osnovna je karakteristika ovih ‘slavnih’ ‘navijača’. Nema napretka, nema se kuda napred, mimo sav svet, izolacija i propadanje.

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.