NDBGD: Mole se građani da pomognu pri otplati sudske kazne

Ostavite komentar


  1. Moderan način prošenja, zašto krše zakon a posle drugi da im plaćaju kazne.

  2. A zašto se izjave Marije Mali razlikuju na portalu u odnosu na onu koju je dala na sudu?

    1. Jel to onaj Soros s kojim se tvoj preCetnik sastaje u BGu u zgradi Vlade ili onaj s kojim ide na vecere u Njujorku?

  3. Uz svo dužno poštovanje, ne primam se više na ovakve pozive. Svojevremno sam novčano pomagao e-novine Pere Lukovića, a onda preko noći je dotični preleteo na stranu unapređenih šešeljoida.

  4. Da li je moguce da trazite da im stvarno platimo kaznu? Znaci kapitulacija, nema vise borbe? sta je sa sudom u Strazburu? Zar ne moze nista da se uradi?

  5. Da li je ovo realno da stavite ziro-racun i da vam se uplati? Pa saljemo poruke za bolesnu decu , a ne da vam se uplati na racun. E sad , stvarno, sram i stid da vas bude.

  6. Ahaahhahaha,pa ovi su pravi hit!!!Da covek ne poveruje sta traze od naroda!!Platite za svoje greske!!I od sada nemojte da organizujete proteste nego se trudite da nekako pomognete Srbiji i gradjanima…Dajte neke predloge,bilo sta..Ovako,koja je svrha vaseg postojanja???Ili cekate i vi Djilasa da vam da pare pa da mu se pridruzite?!

  7. Lepo ste to smislili. Mi da radimo, vi da dzabalebarite uz pivo, a mi da vam placamo kazne. Nek avam plate oni za koga radite. Srozali ste sami sebe do dna.

  8. Da li će i drugi,kojima je protest zabranjen,a oni ga održali biti isto kažnjeni,ili oni koji nisu prijavili,a održali protest?

  9. Ne moze da se osudi neko ko nije kriv i prstom upirati u bilo koga ako nema dokaza!

  10. Rado ću se pridružiti protestu opet, ali čekajte: kazna je za to što protest nije prijavljen!? Prijava protesta je jedan papir, besplatna je i ne znam za slučaj da je ikome bila odbijena. Kad vas je mrzelo – izvolite, platite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.