NDNV: Maja Pavlović dve nedelje u štrajku glađu, država da reaguje

Ostavite komentar


  1. Da nije ta žena vlasnica tv kanala ( medij ) ne bi se digla „kuka i motika“. Ako je iscrpila sve pravne mogućnosti ( a pročitah da nije ) ima Strazbur , pa neka se žali. Zašto vi – NUNS bez pravnih argumenata dižete „graju“ i određujete ko je u pravu. Druge institucije tvrde da su oni , a vi niste to uzeli u obzir , već … daj da napakostimo nekome. Nije uredu , kompromitujete vaše udruženje.
    Pogotovo što je u Srbiji postalo „moderno“ štrajkovati glađu ( malinari ; železnica ; firme … ) i ide se na tzv. humanost , a ne pravo i pravda.

  2. Da li trgovac treba da štrajkuje glađu ako svi kupuju kod konkurencije? Privatni biznis nosi i privatni rizik. Ako ne možeš da se uhvatiš u korak sa tržištem (a danas je sve tržište) menjaj delatnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.