NDNV: Zaključak Vlade Srbije je pokušaj uvođenja cenzure

Ostavite komentar


  1. Vrunac zadovoljstva Vrhovnog Antivirusa biće kada on oseti ambijent u kome je sa neskrivenim zadovoljstvom, kao ministar informisanja, plivao 1999. godine. AV bre!

  2. Ne uvodi se cenzura to je definitivno lose protumaceno, ali borba protiv raznih dezinformacija koje kruze internetom to da, i svako ko siri neistine treba da odgovara .

    1. Bokac, star, Nikola Perovic, Boris, Dragan Rastar, Tijana.
      Botovi.
      Sramota sns_ovaca!

      1. Bokac, star, Nikola Perovic, Boris, Dragan Rastar, Tijana… Su samo gradjani Srbije koji se bore za istinu. Vi imate zanimljiv posao ocigledno.

  3. Mora da se zna šta ko radi u našoj zemlji, a svakako da ovaj Krizni štab ima važnu ulogu u obaveštavanju o događajima tokom pandemije.

  4. Ne proverene i lazne vesti su nesto sto je najmanje potrebno trenutno gradjanima Srbije !

  5. Novinari iz medijskih kuca koje su naklonjene Djilasu, kroz formu pitanja, provlace niz neistina i podmetacina, koje imaju za cilj diskreditovanje struke i mera drzave!! Pocinje sa “ imamo informaciju“ pa sledi lazna vest u formi pitanja!! Providno je!!

  6. Mediji, u zelji za tirazem, cesto sire dezinformacije koje izazivaju nevidjenu paniku kod dela stanovnistva. Upravo zato ovo nije pokusaj uvodjenja cenzure, vec pokusaj uvodjenja reda i davanja na znacaju iskljucivo proverenim informacijama.

  7. Vlada radi u sprečavanju širenja definformacija. Reaguju na dezinformacije koje ugrožavaju javnost.

    1. Narod mora blagovremeno biti obavesten o svemu.Informacija mora doci od pouzdanog izvora,ovlascenog lica

  8. Vlast odgovara za sve sto se u ovoj situaciji desava i rukovodi svim procesima i vanrednim stanjem, pa je suvisno da se vi NDNV brinete za plasiranje novinarske ,,istine,, do koje dodjete iz drugih ,,izvora,,

  9. Kao i svaku odluku koju donese vlada tako i ovu pojedinci tumače pogresno i vide kao uvodjenje cenzure, dok vlada pokusava da spreci da sirenje dezinformacija uzrujavaju narod kome je ova situacija vec dovoljno teska.

  10. Nije bez razloga ta odluka. Kada neko preteruje i zeli naneti neku paniku . Svakako treba se reagovati.

  11. Mora da se zna šta ko radi u našoj zemlji, a svakako da ovaj Krizni štab ima važnu ulogu u obaveštavanju o događajima tokom pandemije.nesme se dozvoliti da svaka šuša se javlja i da sebi da mediskog prostora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.