Udruženje „Ne damo Jadar“ poziva građane da u četvrtak organizuju blokade u svojim mestima (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Srbija je ispred nedeljica i ispred pojedinaca ili grupe gradjana pa taman da ih je i pola miliona a sta cemo sa onih 5.5 ili 6 miliona

  2. Ja sam protiv kopanja litijuma ali sam isto tako protiv blokada puteva. Nećemo haos u Srbiji.

  3. Citam B92 pisu da se Hrvati bune kako kod njh nema lepog bogastva litijuma kao u Srbiji. Pa oni imaju blago Jadran i turiste bez zagadzenjaa sto se tice posla cak uvoze radnu snagu iz Srbije.

  4. Bogi ili kako se zoveš,a kada ispred tvoje kuće kopali kako bi se ponašao.Čuj tvoje ako Oskar naredi ode tvoja kuća vidiš da je anarhija ( bezvlašće)

  5. U Zemunu, protesti će 100% biti na plaži Lido, uz blokadu mosta ka Velikoratnom ostrvu…!!

  6. Разумем и подржавам народ из Недељица, Лознице и целе Србије. Наши ђедови су се против злотвора босанских изборили и победили, хоћемо ли ми да дозволимо да нас отерају у избеглиштво, хоћемо ли поново на Крф? Или ћемо се изборити или нас бити неће. Бирајмо сад.

  7. Stvarno bi bilo dobro da se zaustavi ovako bahato ponašanje vlasti, ne samo u pogledu litijuma. Ali za to je potrebna ozbiljna organizacija, a ne amateri iz sadašnje opozicije i nevladinog sektora.

  8. Previse megalomanski zahtev! Valjda ste to nekako nasledili od ove vlasti. Gradjane treba da zovete na skup ako se krene u otvaranje kopa! Tad da se zovu i da im se kaze da ponesu motke! Da .se kaze policiji da ne diraju ali,ove silovatelje od rio tinta i ostalih koji ih podrzavaju motkama oterati,tehniku zapleniti! Madam se da je policija shvatila da joj ovaj narod nikad nista lose ucinio nije vec samo dobro! Evo i ovaj put ,covek je rizikovao zivot da dojavi za teroristu!

  9. За све антинародне поступке ове власти, а има их јако пуно, једино решење је трећи српски устанак против кабадахија !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.