Advokat aktivista „Ne damo Jadar“: Nakon saslušanja, pušteni svi uhapšeni da se brane sa slobode (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne shvatam policiju , kriminal se uvukao u njihovu strukturu u njihove porodice , LITIJUM ce otrovati njihovu decu unuke podobijali stanove dobre plate i benificije i misle da su BOGOVI ! onog momenta kad pocnu da kopaju LITIJUM njihova imovina i zivoti ce postati bezvredni a elita ce pobeci u vec unapred pripremljene destinacije ! interesuje me sta ce tada uraditi bezbedonosne strukture , SPC , opozicija , mediji , vojska ……itd !!!!

  2. Policija rešila da brani Rio Tinto od građana Srbije? Ima li to još negde u svetu da se hapse građani koji brane svoju zenlju i pravo na život, pa i pravo na život tih policajaca i njihove dece, a ta policija ih hapsi?
    Ko će onda da brani nas?
    I od Rio Tinta
    i vlasti koja je rešena da nas truje i spali pola Srbije
    i od takve policije prodanih duša, Vučićeve privatne vojske, udarne pesnice protiv naroda?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.