Ne davimo Beograd: Policija progoni aktiviste koji su odbranili baku Ružu

Poziv da se stane u odbranu članova organizacije Krov nad glavom, koja je osujetila veliki broj izvršiteljskih zaplena i iseljenja

Ostavite komentar


  1. Bravo za ovu vlast, neka tako nastave. Još više i brže će očvrsnuti gradjanska svest da ova vlast mora da ode.

  2. Oni su jedini koji pružaju otpor, pravi suštinski ovim bahatim poslušnicima blesave, lude, korumpirane vlasti.Naravno da je odvratno što je Borko Stefanović povređen u Kruševcu, naravno da je to nedopustivo, ali bilo bi lepo da Levica Srbije ne šeta sa onim Obradovićem koji sebi kao i ovakj koji sada vlada odlučuje da li će da govori predivna Mirjana Karanović i Duško Vujošević! Bravo za Ne davimo Beograd, bravo i sva podrška!

  3. Umesto da štiti žrtve, pravosudni sistem štiti one koji na njihovoj muci žele da profitiraju. Pozivamo javnost da stane u odbranu svojih komšija, ali i onih koji otpor izvršiteljima i profiterima na tuđoj muci, organizuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.