Ne da(vi)mo Beograd: Pritisci su strašni, teraju nas da odustanemo

Ako su pre godinu dana idejni tvorci koncepta noćnog rušenja Beograda mislili da će im to proći, danas im tako nešto ne bi palo na pamet. Demaskiranjem projekta "Beograd na vodi" kroz proteste, tužbe, analize, javne rasprave i mnoge druge događaje uspeli smo da okupimo veliki broj građana koji su jedna nova snaga na koju Beograd može da računa, poručuju naši sagovornici
Aktivisti Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" za Danas povodom godinu dana od rušenja u Hercegovačkoj ulici

Ostavite komentar


  1. Nema tu neke pameti. Za ovako nešto treba se zahvaliti UDBI u svim njenim pojavnim oblicima (BIA, VBA, VOA, vojska, MUP, crkva, carina, Ljajićevo ministarstvo, Dinkićevo bivše ministarstvo, većina političkih stranaka, tužilaštvo, "navijači" …) A da je na vreme izvršena lustracija i popovi koji su saradnici Službe još od Titovih vremena, stavljeni na stub srama zajedno sa svojim nalogodavcima, danas bi Srbija bila bar 20 godina ispred onoga gde je sada. Pričao mi je jedan penzioner UDBE kako su slušali vladiku bačkog Irineja kako priča sa Mirom Marković, pa kaže on njoj "Dobar dan gospođo, kako ste [Vi]?", a ona će njemu "Dobro, kako si ti?".

  2. Sesir dole, to radite iz srca, nagrada ce biti nevidljiva od Boga a velika a fukare ce vam saplitati noge i zagorcavati zivote…bolesni ludaci vladaju a vecina se ponizno pokorava, ne svi, ne svi

  3. Da li ce protesti na ulicama dati rezultate?Na zalost zahtevi sa Protesta nece dovesti do promene rezima u Srbiji.Samo ce rezultati Vuciceve vladavine dovesti do jos veceg siromastva i sve veceg broja gradjana na ulicama.Beda tera ljude u revoluciju,u pobunu,a rezim Vucica tera ljude u bedu.

  4. Isterajte ko to uradi i ko napravi lom na objektima kod PLAVOG MOSTA gde bi daleko veca steta privatnih objekata ko se drznuo da rasturi prvatnu svoinu na ta dva mesta.

  5. Zato danas SVI u 18h , Hercegovačka ulica .Da vide koliko nas je protiv ove bratije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.