Na sednici Izvršnog odbora jednoglasno smo odlučili da nema razloga za napuštanje koalicije u Leskovcu, kao ni u četrdesetak gradova širom Republike. Ostajemo, dakle, deo skupštinske većine i niko nema prava da u ime naše stranke istrčava iz koalicionog dogovora – kaže za Danas prof. dr Miodrag Stamenković Abraš, potpredsednik Nove Srbije.

– Na sednici Izvršnog odbora Nove Srbije jednoglasno je odlučeno da se ne izlazi iz sadašnjeg koalicionog saveza u Gradskoj skupštini jer za to ne postoji nijedan valjani razlog – kaže.

– Na konferenciji za štampu, koja uskoro treba da bude održana, biće govora o aktuelnoj situaciji u našoj stranci, ali ono što je najvažnije svakako je naš jedinstven i odlučan zaključak da čvrsto ostajemo deo sadašnje koalicije u Leskovcu – kaže Stamenković, uz ocenu da je sadašnja koalicija stabilna i da nema razloga da se napušta.

Potpredsednik Nove Srbije, Miodrag Stamenković, demantovao je najnovije spekulacije o smeni Slobodana Miloševića sa funkcije predsednika OO Nove Srbije. Odgovarajući na pitanje odakle ova buka oko raskida koalicije Nove Srbije sa stankama koje čine većinu u lokalnom parlamentu, Stamenkovićkaže da je, kada je bačen molotovljev koktel na njrgova vrata, Slobodan Miloševićrekao da objašnjenje vidi u političkim dešavanjima. – To je, razumi se, njegov politički stav. Nova Srbija podržava Miloševića i nema ni govora o njegovoj smeni, ali će se o svemu, pa i najnovijim događajima u našoj stranci i gradu, podrobnije razgovarati naredih dana i javnost će biti blagovremeno obaveštena – kaže on.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari