Kragujevac: Ne može revolucija mobilnim telefonom

U Kragujevcu po treći put održan protest i blokada sa znatno manjim brojem građana i bez većih incidenata

Ostavite komentar


  1. Borba iz toplih soba I sa podrskom preko drustvenih mreza ne znaci nista! Gde ste Misevi, ja sam sa ,Bubnja kod mene u soliteru to nikoga ne zanima, sve neka vajna gospoda, evo ciste opremu za Kop!

  2. Protesti bravo bravo glasajte braco da žene sa 58 godina idu u zasluženu penziju kao nekada Mora zakon da se promeni Žene budite se i na ulicu sa 58 godina u penziju to da se izglasa Izborimo se za naša prava Moja majka je sa 55 god otišla u penziju u srecna vremena ……

  3. Ustaneš u PET da odeš da radiš, jer ti je radna subota. Radiš do DVA i neko ti stane na ulicu ispred kola i ne da ti da ideš kući. Demokratija. Ja sam se izvinuo svojoj deci što sam bio 5. Oktobra ispred skupštine. Doveo žute na vlast, a oni napravili sns. I šta sad. Hoće opet. Samo mi recite za koga i za šta i nije problem. Saberite se. Nađi te pravog čoveka i na izbore kao na referendum. ZA I PROTIV. A mislim da nas za PROTIV ima mnogo više. Pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.