Ne politizovati slučaj suspendovanog policajca

Ostavite komentar


  1. Da sam paranoičan, pomislio bih da ministar Lončar ima veze sa ovim. Mislim, on je odavno dobar sa Zvezdanom i njegovima. Velja Ilić je našao sliku gde se slikao sa njima.

  2. Zakoni su paučina kroz koju prolaze velike muhe, a u koju se hvataju male.

  3. Bruka i sramota..Ovo je stvarno prevršilo svaku meru i kontrolu..Čovek kao što je gospodin Mijailović meni je poznat od ranije kao "borac" za prava i zaštitu radnika..Dotični gospodin sve što radi i priča…radi za sebe i svoj cilj..zalaže se samo i isključivo za lični interes i ništa drugo..Tako je i ovaj slučaj samo trik i pokušaj obmane da se nešto loše kaže za ministra Stefanovića..pa makar bila i laž..

  4. Sudije moraju da shvate da su zavisne od zakona, da njihova nezavisnost nije božanska i da ne smeju biti zavisni od kriminala.

  5. Slučaj se politizuje što nije dobro jer time se narušava reputacija i prestiž policije!

  6. _Balša pokušava lažima da se dodvori biračima, nije još shvatio da se lažima više ne postiže ništa čak naprotiv, dobija se kontra efekat.

  7. Mi smo malo specificna drzava. Kod nas se i raspored casova politizuje.

  8. Nas vrli ministar tuzi novine. A kada mu UBICA preti, brze, bolje mu ispuni zelju. Zasto? Zato sto je ubijen premijer koga ministar i njegov sef ne samo da nisu voleli, vec su ga zeleli mrtvog. I izgleda da je bas u tome "POLITIZACIJA" slucaja. U njihovim krugovima usluge se moraju platiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.