Ne postoji formalno obrazovanje za industriju video-igara

* Eipix za sada nema konkretne planove za širenje posla i zapošljavanje novih ljudi
Luka Kadić i Mladen Mutavdžić, članovi Talent Management tima kompanije Eipix, govore za Školsku slavu o usavršavanju stručnjaka za igrice

Ostavite komentar


  1. U pitanju je firma koja svojim zaposlenima minimalac isplacuje preko rachuna a uglavnom mizerni ostatak na ruke. Firma koja je duuugo koristila nelegalan softver x 300 zaposlenih itd….A chiji vlasnik pre neku godinu biva proglasen za naj preduzetnika inovatora ili shta god već.

Ostavite komentar


Društvo

Utisak nedelje: Da li nam je potrebna nacionalna čitanka? 10

Utisak nedelje: Da li nam je potrebna nacionalna čitanka?

Nacionalna čitanka je dobro realizovan dodatak nastavi i u njoj nema ničeg zlonamernog, stav je dr Zorane Opačić, profesorke Fakulteta za obrazovanje učitelja i vaspitača i dr Katarine Begović, docentkinje na Katedri za srpski jezik sa južnoslovenskim jezicima Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.