Ne razumemo se sa Ministarstvom državne uprave

Ostavite komentar


  1. Najbolje da nas izbace iz skola i uvedu popove da im vode nasilje, inkluziju, pojacan vaspit i rad, izradjuju planove i programe, vide zavrsne ispite,…..A najvaznije je da im svi direktori imaju platu sa 20 %.Ja radim u školi sa 680 ucenika a neko je direktor skoke sa 100 ucenika.Pita li sr neko to?

  2. znala sam da se iza ove šarene priče o bibliotekarima- nešto krije. Ako se posao bibliotekara sbvati, kao puko izdavanje knjiga, onda ne znam zašto i postojimo. Ako nam smanjite platu na 50%, jer nema odeljenja koliko ste vi zamislili, a ne vidte koliko se današnji bibliotekar daje, da vrati decu u biblioteku, da ulije poverenje i potrebu za čitanjem, da održi bezbroj radionica, različitib sadržaja, da od biblioteke, napravi i filmoteku, da biblioteka postane čitalački centar, mesto gde zajedno radimo dečje plakate, panoe, projekte, mesto gde i druge kolege dolaze da upoznaju učenike sa knjizevnom građom svog predmete, mesto gde učenici svakodnevno dolaze da uče ili čitaju omiljenu knjigu, jer hoće da je čitaju baš tu, dakle, ako ne vidite da nam je radno vreme puno i prepuno akcije, onda nas treba ukinuti. Prekratite gospodo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.