Italijanski stručnjak Žoze Murinjo ponovo je dospeo u centar pažnje italijanskih, ali i svetskih medija, ovoga puta zbog izjave da i pored sjajnih rezultata milanskog kluba ove sezone, ne zna da li će ostati na kormilu plavo-crnih.

– Ne znam da li ću ostati. U fudbalu ništa ne možete da tvrdite sa sigurnošću – izjavio je četrdesetsedmogodišnji Murinjo.

Ovogodišnja sezona u italijanskom klubu, pamtiće se kao jedna od najuspešnijih u istoriji kluba, jer u narednih dvadesetak dana, Inter može da osvoji tri trofeja, od kojih će svakako igračima, ali i samom Murinju, biti najdraži pehar Lige šampiona koji će prigrabiti ukoliko 22. maja u Madridu savladaju minhenski Bajern. Međutim, temperamentni stručnjak ističe da se već nalazio u sličnim situacijama i da je to u trenerskom poslu kojim se bavi sasvim prirodno.

– Već sam osvajao tri titule u jednoj sezoni, pa mi ne bi bilo prvi put. Ne mislim da sam najbolji trener, ali dajem sve od sebe i mirno spavam jer znam da se uvek maksimalno trudim – rekao je Portugalac koji je već sinoć imao priliku da osvoji prvi trofej u finalu italijanskog kupa protiv Rome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari