Nebriga vlasti za 116.000 građana Šapca

Redovna konferencija Kriznog štaba Šapca

Ostavite komentar


  1. Nebriga Vlasti prema gradjanima Sapca vidim kao pozitivnu stvar za najstarije Sapcane.Kako nema instrukcija,proizilazi da ce oni moci da neprekido setaju od 18
    i 5 pa do 055 casova.Ako budu u tom periodu zaustavljeni od bilo koga,mogu da kazu da su upravo izasli na dozvoljenih pola sata.Da bi neko proverio kad je svaki penzioner izasao,morao bi mu bude pratilac,stopuje vreme i preciznim merenjem utvdjuje koliko se udaljio od kuce. Sabac je slobodan grad,to je bio,
    a i sutra ce biti! Penzioneri-od sutra setajte kolko vas noge nose.

    pr

  2. Ja ne znam stvarno ko ne brine o građanima Šapca. Da l Zelenović ili Vučić. U vreme vanrednog stanja u državi Zelenović asfaltira puteve i ulice, otvara pijace. Sve koristi kako bi ostao na vlasti u Šapcu. Prikuplja jeftine političke poene. Sramota je za grad kakav je Šabac.

    1. Asfaltira puteve i ulice i tako prikuplja jeftine političke poene? Mislim da baš i nisi svestan šta si napisao..

    2. Bas je lepo kad se SNS botici sendvicari jave. Poznaju se na daljinu, za njihove opaske komentar je suvisan.

  3. U ovom konkretnom i specificnom slucaju, odnos vladajuce stranke i nadleznog ministra prema jednom uspesnom gradu Srbije, cija je jedina „greska“ to sto njime – voljom njegovih stanovnika – upravlja opoziciona vlast, sigurno je bez presedana (kada se „tako nesto“ uporedi sa zemljama u kojima je „na snazi“ demokratija i vladavina prava) i nesumnjivo predstavlja politicki skandal nevidjenih razmera!

  4. Bravo za Sabac. Ljudi su sve sami obezbedili, i vise mera zastite sproveli nego u drugim gradovima kojima rukovode kadrovi sns. Drzite se , budite solidarni. A ponasanje kriznog staba je skandalozno, sramotno, bedno i izdajnicko.

    1. Svi vi iz gradova koji ozbiljno profitiraju od SNS vlasti, hvalite vlast u Šapcu. Da li vi znate koliko Sabac gubi zbog ovoga. Niko od bogatih opozicionara nista ne ulaze u Sabac. Dodu slikaju se i odu u BG. u kom je na vlasti SNS. Mislim da im mi sluzimo kao zamorcici.

      1. @zile Nisi u pravu, Leoni je SNS pa je renovirao staru robnu kuću koja je bila ruglo grada. Mlekaru vodi čovek iz Bgd-a i ima masa firmi bliska svakoj vlasti. Nije problem Šapca privreda, ima nje dovoljno i ona ima sličan tertman jer novac je novac, važno je da nije iz sumnjivih izvora. Problem Šapca su republički organi i njihov maćehinski odnos prema gradu. To je suština problema ove vlasti. Ko nije sa nama , on je protiv nas. Upravo jaka privreda drži Šabac. Da nije nje, teško bi bilo odupreti se ovakvoj opstrukciji. Sram bilo čelnike bolnice, dr. popovića zvanog mm, malog pavića, brmančevića, pajića, direktore RGZ-a, Fonda PIO, Uprave Finansija, MUP-a i predsednike Osnovnog, Višeg suda, tužioce i sl. Oni su prave sluge ove piodaničke vlasti, ali ako si iz Šapca, znaš ih, nema potrebe da ih sve imenujemo, važno je da ne budemo zlatne ribice već da ih pamtimo. Manimo se politike, važna je ljubav prema svome gradu, što se mene tiče neka na vlast dodje crni eskim iz Indije, glasaću za njega dokle god radi za dobrobit celog grada.

  5. Bravo za Zelenovica.Sabac je pravi primer modernog,evropskog grada…Svim srcem,smo uz vas….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.