Nebulozna ideja: Reakcije na Šapićevu najavu izgradnje spomenika Draži Mihailoviću

Ostavite komentar


  1. Ideja je ok , podržavam, Draža je žrtva Titovog boljševičko antisemitskog režima, i kao takav Jožek dase premesti u stakleni kavez , karte da se prodaju ko za majmune u zološkom.

  2. Dosta više sa veličanjem Četnika, mogu da prihvatim da je deo ljudi otišao u četnike kao patriota,ali je i veliki broj bio izdajnika…Izgubili su rat,
    bili na pogrešnoj strani.
    Ceo svet zna da su PARTIZANI doneli pobedu u 2 svetskom ratu.

  3. Posle ovakvih izjava, jedino sto mi pada na pamet je podici jos nekoliko spomenika pripadnicima Jugoslovenske vojske u otadzbini i napokon otktiti sve masovne grobnice Srba koje su pobili partizani, u toku i narocito posle rata, te svako obeleziti posebnim spomenicima sa navodjenjem lica koja su ucestvovala u zlocinima… Niko nije naneo vise patnje i prolio vise nevine krvi od zlocinaca u partizanskim redovima…

  4. Mesta za sahranjivanje je na grobljima.Tako kaže zakon.A ovima koji su sahranjeni kako su sahranjeni da im je stalo do naroda sahranili bi se sa narodom a to su groblja!Da je Dražin barijak pobedio nebi bilo Albanije a možda ni Hrvatske, u ovakvom obliku, kako je Broz odradio.

  5. Dragomire, šamaraš gluposti…Niko u Svetu niti je čuo niti priznaje te Titove partizane….izguglaj malo da vidiš ko paradira u proleće sa američkim, francuskim i ostalim veteranima prilikom proslava pobede nad fašizmom…

  6. Kada neko ovako govori ili je odlazeći u ovom slučaju gradonačelnik ili je neozbiljan. Davanjem ovakvih izjava talasa javnost u pokušaju izazivanja podela, da bi se glodala kost, dok nam budalašatine prolaze kroz noge.

  7. Plašim se da Šapić zapravo minira ideju o Dražinom spomeniku, on je poslednji u čiju iskrenost se može verovati (čuvaj se Danajaca i kad darove donose) .
    A, Draža u svakom slučaju zaslužuje spomenik. Sasvim sigurno je bio rodoljub, vođa jednog od dva pokreta otpora u okupiranoj Jugoslaviji. Jedini greh je njegova borba protiv komunista, a pri tome se zaboravlja da su se i oni, komunisti, borili protiv njega. Pobedili su ga za zelenim stolom, a zatim uništili i još uvek unuštavaju ovu nesretnu zemlju.

  8. Eto zašto ne može da pobedi demokratija u Srbiji.
    Antidemokratska mafijaška vlast zastupa istorijsku pravdu, a demokratska opozicija brani tekovine terora komunista.

    U srbiji se kuća pravi od krova umesto od temelja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.