Neće se menjati politika SAD

Ostavite komentar


  1. Hilari, Donald i mi ? Ono sto je nama vazno, to je njihova spoljna politika. Iz njihovih izjava tokom TV duela, jasno je da bi Hilari nastavila i pojacala sukob sa Asadom, Iranom i Rusijom. Za razliku od nje, Donald predlaze zajednicku borbu Amerikanaca i Rusa protiv glavnog neprijatelja – Islamske Drzave.
    Ocigledno je da bi Donaldova opcija, tj zajednicki nastup Amerikanaca i Rusa brze donela mir na Bliski Istok i smanjila izbeglicki talas koji i nas zapljuskuje.

  2. Sta Tramp nudi:osporavanje nezavisnosti sudstva,napada slobodu medija,zabranjuje migraciju Muslimana,preti deportacijama nelegalnih migranata bez prava na administrativni postupak,odbija da prihvati ishod izbora ukoliko izgubi.Tramp je neobavesten politicar,okrutan,netolerantan i koruptivan.Sta nudi Hilari:pojednostavljivanje zakona o porezu za mala preduzeca,olaksanje procedure za licensiranje,poreske olaksice za zdravstvenu zastitu,za povecanje fondova lokalnih domova zdravlja i negu dece,povecanje poreza na kapitalnu dobit,povecanje investicija za popravku infrastrukture,da regulise bankarski sistem u senci.
    ozda bi pobeda Hilari Klinton znacla kraj Amerike kakvu poznajemo danas,ali sam siguran da bi pobeda Donalda Trampa ( americkog "Zirinovskog" ) bio kraj SVETA kakvog danas poznajemo.

Ostavite komentar


Društvo

Ceo Bor bez vode: Nadležni ne znaju do kada vode neće biti 9

Ceo Bor bez vode: Nadležni ne znaju do kada vode neće biti

Kako Danas saznaje, jutros oko 4 časa, građani Bora ostali su bez vode, zbog proboja magistralnog cevovoda. Od ranih jutarnjih sati, radnici Vodovoda su na terenu i rade na otklanjanju problema, ali zbog velike havarije, direktor Vodovoda nije mogao da kaže vreme normalizacije vodosnabdevanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.