"Necenzurisane laži" iza zaključanih vrata

Nakon Beograda i Kruševca, izložba SNS preseljena u Suboticu

Ostavite komentar


  1. "ako se suprotstavite Miškoviću i KOJEKAKVIM PLANOVIMA" ha ha ha ha ha , umroo sam od smeha, Vučić sve češće pozajmljuje rečenice iz Balkanskog špijuna, što godi prosečnom SNS glasaču, sa podosta čvorovićkog u sebi

  2. Dovoljno je rečeno i napisano o razlogu za postavljanje ove izložbe a i narod se sam uverio u njenu verodostojnost.Sve dalje kritike su besmislene i bez efekta….

  3. Ko jos danas ide u bioskop,a i ako ide slike nisu na filmskom platnu tako da nikome nista nije uskraceno .

  4. Izlozba je napravila bum, svako ko je imao prilike da je poseti uverio se da cenzure u Srbiji nema i da je sloboda medija mozda cak i prevelika.

  5. Zbog izložbe o kojoj se nagađa koliko će uopšte trajati članovi Filmskog kluba onemogućeni su da puštaju filmove u maloj sali Otvorenog univerziteta, a da stvar bude još gora, čelni čovek ove kuće odbio je da se izjasni o detaljima koji su vezani uz ovaj događaj. Na taj način dobitnici su samo Gradski odbor Srpske napredne stranke i njihovi slepi vernici, koji su okupacijom hola Otvorenog univerziteta na neodređeno vreme uskratili ljubiteljima filma da uživaju u projekcijama koje su bez najave ukinute. Neka bude iza zaključenih vrata, funkcioneri SNS zaista žele da vide da li ima sloboda mišljenja i govora u medijima. Srbija je na pravom putu razvoja.

  6. Nesto mi nije najjasnije, sta je pisac ovog teksta hteo da naglasi?U cemu je poenta ?Subotica nije prvi grad u Srbiji gde je postavljena izlozba **Necenzurisane lazi**.Svaka izlozba moze biti otvorenog ili zatvorenog tipa.Druga je stvar sto je izlozbu postavila Informativna sluzba SNS.To mnogima bode oci i napadaju je bez razloga.Svrha izlozbe je da se predoci na osnovu izlozenih eksponata da li u Srbiji postoji cenzura stampe ili ne.

  7. "Službena institucija je zaključana." …"Čelni čovek ove kuće odbio je da se izjasni.." Pa ovo je urnebesno! Pored svega, izgleda da je SNS postavio potpuno pogrešnu osobu u fotelju. Kakav promašaj! Haha!

  8. SNS sekta je nervozna. Botovi pisu besmislice, Blerovi ucenici nisu sigurni u to sta narod stvarno misli. Vodja sekte je ljut sto ga ne volimo, cak sta vise ne podnosimo ni njega ni njegovu nepismenu bratiju.

  9. "Независни" аналитичар дејан вук ( како ли се зове ) станковић предњачи

  10. Zamena teza: "Necenzurisane laži" = "Cenzurisana istina". Naravno da je necenzurisana kritika – cenzurisana istina, jer je poenta kritike da se "debatuje i usaglasi predmet-suština kritike, a ne da se opstruiše, ignoriše i optužuje kritika i kritizeri, što vodi u diktaturu. Primeri: 1/ Briselski sporazum (BS) -dogovor R. Srbije i samoproglašene R. Kosovo, pod nadzor i garancije EU – da se reši status Kosova – srpskom narodu se pretstavlja kao "Briselski dijalog" (razgovori Srba i Albanaca o boljem životu i normalizaciji odnosa)? Kakav dijalog, kakvi bakrači! Niko ne brani Srb. i Alb. da razgovaraju – ali šta je PREDMET-suština Briselskog sporazuma (odredjivanje STATUSA Kosova – primopredaja teritorije- Srbija predaje teritoriju albanskim muslimanima)? Zašto nema skupštinske debate i referenduma o Briselskom sporazumu (da se obrazloži značaj 15 tačke-odredbe BS)? Očigledno se prikriva izdaja i predaja Kosova? Pr. 2/ Pet miliona komentara cirkuliše u Patriotskim mediima da je Vučić "izdao i predao Kosovo"? Jedan analitičar ili komentator možda pošalje 1oo puta komentar… ali Vučić ne odgovara, opstruiše, vredja, omalovažava i preti… kroz "Necenzurisane laži"!? Da je Vučić odgovarao na kritike njegovim propagandnim "Necenzurisanim lažima" ubedjen sam da bi se kritike smanjille za 9O posto. Narod gubi dragoceno vreme i nervira se – a Vučić ne čuje-ne vidi- pravi se englez! Nastavak…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.