Necenzurisane laži u Subotici

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce biti izlozbe i u drugim gradovima kako bi narod imao priliku da vidi medijsku scenu nase zemlje.

  2. Како оно беше "пролетери свих земаља уједините се" и на овој слици се види резултат бивших времена "лупежи свих странака се окупили".

  3. Necenzurisane laži je otvorena galerija ljudske mržnje, patologije, bez ikakve do samožive pakosne ideoligoje;

  4. Svima je jasno sa kakvim je se lažima opozicij služila,Sada se i oni tih njihovih laži stide.

  5. телетабис: Pa valjda su veći lupeži oni koji su ovakve laži iznosili nego mi što tu izložbu gledamoju i podsećamo se kakve smo gadosti slušali i čitali.

  6. Nadam se da ce biti ovih izlozbi po svim gradovima Srbije kako bi se narod uverio koliko ima lazi po nasim novinama.Stvarno ne vidim nista lose u ovakvim izlozbama i ne razumem ljude koji ne vole da cuju istinu.

  7. Koliko je necenzurisanih laži u medijima izašlo proteklih pola godine naprednjaci bi mogli istovremeno paralelmo organizivati 4-5 izložbi sa razlićitim eksponatima različitih laži.

  8. Dovoljan je samo mali otklon vremena da bi se neke stvari iskristalisale. Verujem da istina uvek nadje svoj put.

  9. I po ko zna koji put je kod nasih "cenzurisanih medija" Ogledalo krivo sto je lice ruzno. Izlozena su njihova sabrana dela bez vadjenja iz konteksa i bez komentara. A na gradjanima je da vide ili ne vide cenzuru.

  10. Očekujem da izložbi radno obavezno posete zaštitnik Janković, poverenik Šabić, REM i ostale državne institucije zadužene za medijsku oblast kako bi upoznali kvalitet našeg novinaarstva i poštovanje kodeksa i etike novinarstva.

  11. Iskreno i realno receno kod nas je cenzura svedena minimum, kada bi samo jedna vest iz nasih tabloida objavila u bilo kojoj zemlju EU, zestoko bi se kaznio kako novinar tako i tabloid.Kod nas je sve dozvoljeno, ali dobro je ipak da se gradjani uvere sta su pojedinci spremni da objave, a i sami znaju da su to gnusne lazi.Jer gradjane je sada tesko prevariti, znaju oni da A[leksandar Vucic radi u njihovom interesu i njihove dece.

  12. Naprednjaci su pogrešili što nisu službeno obavestili zaštitnika Jankoviča i njegovog portparola Šabiča da su obavezni da daju svoje mišljenjer o ovom kulturnom dogadjaju, s obzirom da oni o svemu imaju poslednju reč-

  13. Na ovim zidovima, među ovih na hiljade tekstova i drugih novinarsko umetničkih izražaja, zajedničko je samo jedno – da ništa nije tačno od onoga piše. I o kakvim slobodama mi onda pričamo? I ovih šest meseci dok nas isti ti mediji ““razapinju““ zbog ove istine koju pokazujemo po Srbiji, dok ti isti i dalje viču kako nema slobode, kako ““sujetna vlast““ ne podnosi kritiku, a nesmetano štampaju i emituju nove fabrikovane afere, nove izmišljotine. Cenzura u medijima zaista ne postoji.

  14. Toliko o cenzurama koje potenciraju pojedini novinari. Na ovoj izložbi je sve rečeno. Znamo koliko se sudskih sporova vodi zbog raznih neistina koje su pojedine izdavačke kuće izdale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.