„Neću se vratiti dok je Putin živ“: Ruski disident u Srbiji o razlozima napuštanja svoje zemlje

Ostavite komentar


  1. Batice pa tebe ce Vucic da isp[ruci ako Putin to bude trazio.Nego ti nisi iteresantan.

  2. Нисам сигуран да је такав потребан Србији. Не верујем да ће му бити лепо у Србији. Има ли тај породицу или је слободни стрелац, контраш који свему нађе ману. Требао је ићи за САД јер би тамо уживао у демократији и благостању.

  3. Koja patetika,i on i Navaljni i ostali slicni njima jesu za zatvor!!!!I u Srbiji ima slicnih!!!

  4. Ajde patrioti, odma u vojsku. U Srbiji je vojni rok dobrovoljan. Šta čekaš, da za ovu zemlju ginu domaći izdajnici? Kukavica je svako ko se pravi hrabar, a jedan od njih si i ti. Verovatno imaš neku tetku, kad zagusti….recimo u Kanadi…

  5. Škart robe ima u svakom narodu. Srbija ne bi trebala da bude deponija takve robe.

  6. Njegovo veličanstvo ODBORNIK mora da je već kupio stan u BG, tamo je loše živio pa je pare prenio ovamo i kupio stančić u Beogradu na vodi.

  7. Dal ima jos neki pravoslavac a da ne razume borbu dobrog protiv zla ?
    Bog je uz Rusiju ! Slava Rusiji !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.