Nedeljnik: Ne prihvatamo nesuvislo objašnjenje i uvredljivo izvinjenje PR službe ministra Vulina

Saopštenje redakcije Nedeljnika

Ostavite komentar


  1. Dobro je imati vidovitog ministra odbrane, sta se sad vi tu bunite? Sacuvajte ga za sledeci rat, velika je prenost imati vidovite ljude na polozaju, dzaba agresorima i tehnika i taktika.

  2. Molim Vas. “ NEDELlJNIK“ je isuviše ozbiljan i cenjen list ,odabranih čitalaca , da bi sebi

    SMEO da dozvoli ne samo komentare sa „rekla kazala tj olajavanjima “ u režiji tog Vulina , čije ime ja kao poštovalac i redovni čitalac Nedeljnika neb i želela u njemu da nađem. nikada …
    Molim Vas Redakcijo!

  3. Verujem da ste već znali i bar pretpostavljali da to rade. A sad imate i primer kojim možete i skepticima kao ja da dokažete.

    Neverovatno da postoje službe koje su i dalje sposobne da nešto saznaju, a da ih vode ovakvi ljudi….

  4. Vojni dezerter je,usput, i nepismen,“koštunjavo“ neobavešten?

  5. Nije mi do kraja jasno koji je od Julina to izjavio? Znamo da ih ima više i da svi pričaju nebuloze. E, jadna nam majka sa ovim ministrom! BOJKOT!!!

  6. Ovo je samo potvrda onoga sto se zna, da prisluskuju, prate, ulaze preko servera u racunare, i sve to bez sudskog naloga koji je obavezan po zakonu da bi se neko pratio.

  7. Hoce to kada se kupuju diplome. Direktna proporcija. Jadna nam majka ko nas brani. Zamiali….

  8. Ovaj AV i svi AV-ovi odgovarće kad tad pred sudom i iz zatvora za sva krivična dela koja su počinili tokom svojih mandata.
    Kao redovna čitateljka lista Danas, imam jednu molbu: promenite glagole u imperativu u reklamama levo i desno u persirano budite, čitajte, ostvarite i upoznajte. Bilo bi lepo da ,,ej ti, stručnjak!“ paradigmu promenimo na vreme i za sva vremena i da ta promena počne od nas.
    Hvala!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.