Nedelju obeležili napadi na Majića i sastanak Vučića i Srba sa KiM (VIDEO)

Danasov pregled nedelje: Događaji koji su obeležili sedmicu od 20. do 25. maja

Ostavite komentar


  1. Sta je sudiju Majica navelo na takvo razmisljanje, obzirom da se on verovatno u svojoj karijeji susretao sa silovanjima i ubistvima nemocnih da im se odupru ?

Ostavite komentar


Društvo

"Porodicu sam sklonio, sumnjiva vozila mi prolaze pored kuće": Sa kakvim pritiscima se suočavaju ekološki aktivisti koji se protive iskopavanju litijuma? 10

„Porodicu sam sklonio, sumnjiva vozila mi prolaze pored kuće“: Sa kakvim pritiscima se suočavaju ekološki aktivisti koji se protive iskopavanju litijuma?

Najnoviji pritisci na pristalice iskopavanja litijuma usmereni su na Aleksandra Mitrovića, predsednika Gradskog odbora opozicione stranke "Novo lice Čačka", ispred čije je kuće u toku noći ispisan preteći grafit. Mitrović za Danas navodi da se za svoju bezbednost ne plaši, ali i da ne očekuje da će se pravi počinilac otkriti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.