Nedim Sejdinović: Meta mržnje i nasilja

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pa sto ne osta u Tuzli pa sprovodi tvoje ideje, vec si dosao u Srbiju da u njoj vredjas i omalovazavas Srbe. Znas li st abi bilo kada bi to radio neki Srbin u Tuzli. Videli smo onog junaka kako juri starca sto se ogrnuo Srpskom zastavom u Hagu. Dokle vise.

    1. Znaci za tebe kada neko pise istinu o necemu onda onda on provocira i omalozava Srbe? Tipican Srpski komentar, za sve je neko drugi kriv. Sta si ga gledao zato te ubio, zasto pricas zato dobio si batine, zasto si obukla ovakvu kratku suknu zato te silovao.

      1. Hahahaha. Pa niko ne skace vise od tebe kada neko napise istinit komentar o vama Albancima. Nasao se ko ce da prica.

      2. @Beni
        Zanimljivo da upravo ti u svojim komentarima zlocine nad Srbima i proterivanje Srba pravdas „zasto si obukla ovakvu kratku suknu zato te silovao.“. Sto te cini? pogodi.

  2. @Beni
    Ti bese onaj koji pre neki dan padao u trans zato sto je ratni zlocinac haradinaj smenio ministarku Srpkinju zato sto vam je sasula u lice istinu o NATO bombardovanju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.