Nedimović: Glavna bitka se vodi u zdravstvenim institucijama

Ostavite komentar


    1. …Sefe Kriznig staba, da li ostaje ona ideja o izgradnji montazne laboratorije za testiranje virusa u Nisu za mesec i po dana? Bila bi steta da pandemija prodje a da se Kineska investicija ne ostvari …

  1. Narode,bez brige,imamo Dr Nedimovica,taj leci sve. Pa,naravano,kad je prvi na SNS listi.

  2. Koga vi lažete, kada imate povećan broj i obolelih i umrlih. Virus se tek širi dublje u populaciji. Zvanični podaci iz evropskih zemalja pokazuju da je u martu izmedju 28 i 37 odsto smrtnih slučajeva bilo od korona virusa, a u aprilu se očekuje da taj broj bude oko 50%. Gde su podaci o broju umrlih u Srbiji. JKP Pogrebne usluge po prvi put u istoriji zakazuju sahrane na beogradskim grobljima nedeljom i to usred vanrednog stanja. To nije rađeno ni za vreme NATO bombardovanja 1999. kada smo imali preko 5000 poginulih. To sve govori da je broj umrlih znatno veći i da se to krije.

  3. Čovek zvani laž je moj posao. Već je slagao da se u Nišu testiranje vrši i rezultat dobija za jedan dan. O lažima za broj zaraženih kao i skrivanje broja preminulih neka mu sude.

  4. Ovaj preletač iz DS koji je kao ministar poljoprivrede SNS uspeo da u Srbiju uveze kvasac i hleb, poslat je u Niš samo da bi zataškao zločinački nemar tamošnjeg direktora gerontološkog centra. Koji je kao i svugde, postavljen od strane SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.