Nedimović: U Gerontološkom centru 155 pozitivnih na korona virus, u Nišu ukupno 1.037 zaraženih

Ostavite komentar


  1. Pekar, lekar, apotekar, mlinar, vodja kriznog staba, mogao sam biti jaaaaa, BILO STA… Odlazi iz Nis stetocino i ti i svi tvoje matrapazi.

  2. Nedimovic po struci pravnik po zanimanju ministar poljoprivrede, sad na čelu kriznog štaba. Na osnovu čega, tj kojih strucnih karakteristika, koliko pravnik zna o poljoprivredi i zaustavljanju epidemije virusa? Još jedan dokaz da ovde nije bitna stručnost nego politicka podobnost pojedinca. Doticni je dobar preletac od DSS do DS, pa pokret gradjana Sremska Mitrovica i na kraju SNS. Bivši gradonačelnik se u sve razume.

  3. Bivši gradonačelnik se u sve razume. Završio pravo a radi kao ministar poljoprivrede i sad na čelu kriznog štaba. Stranački preletac od DSS-a do DS-a, pa grupa gradjana Sremska Mitrovica pa onda u SNS, dokaz da nije bitna stručnost nego politicka podobnost pojedinca.

  4. Dragi moji „Danas“- ovci (čitam “ vas“ od broja 3, jun 1997. čini mi se), osvešćujete me : smem da kritikujem SNS, ali ne i NALED i druge naše usrećitelje.
    Samo naivni mogu verovati u nezavisnost.Ipak je lobi bitan .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.