Neđo Jovanović: Vojnu obavezu doživljavam kao moralni čin

Šta kažu ministri i poslanici o.... Narodni poslanik Socijalističke partije Srbije

Ostavite komentar


  1. Zbog čega tačno je bitno šta ovaj čovek,ko god on bio, misli o pitanom?
    Po čemu je on bitan, „vlasan“ , da bi morali znati njegovo „leksikonsko i spomenarsko“ razmišljanue?

    1. Čemu nervoza. Mogli su i Vučića da pitaju, on je vlastan, jer ima zakonodavnu vlast. Da li bi onda bio zadovoljan?

  2. Srbija sa ovim „socijalistima“ i nazovi naprednjacima/radikalima, vec 30 godina srlja u sigurnu propast. Bitange su nas toliko zaludele da to vise nije normalno. Ako nastavimo ovakvim ljudima da dajemo sansu da iznose svoje nazadne i opasne stavove, nas uskoro vise biti nece na ovom podrucju. Kakva vojna obaveza, kakvi bakraci!? Pa nije ovo 19. vek, puska vise nista ne znaci. Zamislite vojnika, prosecnog Srbina, koji odlazi na odsluzenje vojnog roka i za samo 6 meseci ovladava najsavremenijom digitalnom vojnom tehnikom koja toliko brzo napreduje da ni oni koji su profesionalci i svakodnevno upravljaju tim sredstvima ne mogu da se snadju. Dakle, ovaj covek je opasan demagog koji treba zajedno sa svim lopovima iz njegove nazovi socijalisticke stranke i radikalno/naprednjackim olosem jednom zauvek da odu u proslost. Ako to u ovom trenutku mozda nije vec i kasno.

    1. SPS mora ici na panj lustracije i da odgovaraju za sva zla nanesena od 89-te do danas. A kadrovi da prodju program dokazivanja porekla imovihe.

    2. Ovaj čovek je advokat , koji ne radi svoj posao , jer je mnogo unosnije biti u lopovskoj družini političara .

    3. Čekajte, administratori, kada ja napišem da su SPS lopovi, šljam i kriminalci, vi ne objavite komentar. A kada bodler napise mnogo gore, vi ga pustite!? Molim vas da me ne diskriminisete ubuduce (kad je rec o Espeesu, tj. mafiji).

  3. E, zbog ovakvih tipova sam ja lepo zatvorio svoju firmu, pootpuštao svoje zaposlene, prebacio posao i preselio se sa svojim partnerom u državu u kojoj možemo da se venčamo i usvojimo dete. Ako je Srbiji važnije da ovakvima ne budu povređena verska osećanj od moje lične sreće, znanja i kapitala, ne treba ni meni takva država. I jak mi je to socijalista koji svoja uverenja podredio crkvenim kanonima. A vi se zamislite koliko među tim „odlivenim mozgovima“ ima tih kojima ovakvi iz čistog hira i sebičluka brane da zasnuju porodicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.