Nakon dve nedelje pauze zbog reprezentativnih obaveza fudbalera Srbije, Jelen Superliga nastavlja se utakmicama četvrtog kola. Crvena zvezda će na Marakani dočekati BSK iz Borče u subotu od 18.30. Trener crveno-belih Robert Prosinečki izjavio je uoči predstojećeg meča da se njegov tim naporno pripremao za nastavak takmičenja.


– Kvalitetno smo se pripremali tokom dvonedeljne pauze i očekujem dobre rezultate. Favoriti smo u ovoj utakmici i verujem u pobedu, a voleo bih da trijumf bude što ubedljiviji. Moji igrači su veoma motivisani i željno iščekuju da izađu na teren i takmiče se – izjavio je Prosinečki.

Trener Crvene zvezde nije mogao sa sigurnošću da kaže kako će izgledati sastav tima jer su mnogi fudbaleri imali reprezentativne obaveze koje su ih dosta izmorile.

– Za tim sigurno neće konkurisati Miloš Dimitrijević zbog temperature i Darko Lazović jer je imao veliku minutažu u reprezentaciji. Nakon treninga videću koga ću još izostaviti. Poslednji koji je stigao u tim je Nikola Petković koji je fizički spreman, ali još neće biti u startnoj postavi i oprobaće se u nekim narednim utakmicama – zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari