Neprihvatljiva relativizacija femicida: Sagovornici Danasa o istupu Zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. Dokle smo stigli. Kad pomislim ne može gore ono bude još gore. Taj stmoglavi pad e bio na mesečnom nivou pa na sedmičnom , pa na dnevnom a sada kada bi sve gadosti koje izgovori ili napravi SNS u toku dana ravnomerno podelili bila bi to zlo iz sata u sat. Kako to izdržati i ostati normalan.
    P.S. Ajde Smorke, ako si stvarno ženskog roda i nezavisni kritičar, prokomentariši zaštitnika građana Pašalića.

  2. Dali će neko od ovih što daju izjave koristiti Srpski jezik ili je to protiv demokratskih principa uvezenih iz zapadne evrope.Svakim danom se u naš govor ubacuju strane reči iako naš jesik ima potpuno jasne izraze za sve pojmove. Predpostavljam da govornici misle da će sebi ovakvom praksom podići nivo.

  3. Žene ne ubijaju neki random likovi koji mrze žene, nego isključivo njihovi ljubavni partneri, a pitanje je zašto se to dešava, tako da priča o femicidu ne pije vodu.

  4. Da se ne zaboravi, pet tužbi za mobing, i to sve od žena pokrenuto je protiv Zorana Pašalića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.