Negotin: Uhapšeni zbog sumnje na proizvodnju i prodaju droge 1Foto: N. Kovačević

U tri odvojene akcije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili tri osobe koje se terete za izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Negotinska policija je zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapsila M.S. (41), I.M. ( 42 ) i V.N. ( 42) saopštio je portparol PU Bor.

U saopštenju se navodi da je policija je prilikom pretresa kuće M.S. pronašla oko 330 grama marihuane i četiri semenke kanabisa, a na drugoj lokaciji u okolini Negotina, u kući I.M. pronađeno je 226 grama marihuane i manja količina tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

U pretresu vikendice u okolini Negotina u kojoj boravi V.N. iz Zaječara, nađena je stabljika kanabisa, visine oko 95 centimetra , u polusuvom stanju, oko 32 grama marihuane i vagica za precizno merenje.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari