Nehuman biznis bez koristi za budžet

Uzgajivači činčila pokušavaju da odlože zabranu uzgajanja životinja zbog proizvodnje krzna

Ostavite komentar


  1. Još jedna u moru laži krznara kako oni plaćaju veliki porez državi, i zbog toga bi trebalo da se produži tranzicioni period, a evo i dokaza u tekstu.
    Pitam se na šta su još spremni krznari, samo da isteraju produženje tranzicionog roka.
    Neće im ovog puta uspeti!

  2. Zasto broj farmi (nezakonito) raste ako 2019.stupa totalna zabrana. Prelazni period sluzi da se smanji broj farmi. Pritisak na drzavu? Zar ce drzavi biti vazniji (krvavi) kapital pojedinca od opsteg dobra? Moramo zastititi one koji ne mogu da se brane sami, pitome zivotinjice kakve su cincile. Ako ne biste na zivo oderali svog psa, ne treba ni neku drugu vrstu. Totalno je nepotrebno, nasilno i okrutno.

  3. Jaoo krzno ljudi… Zar to neko kupuje i dalje? Bukvalno najsurovija industrija koja je ikada postojala sa katastrofalim posledicama po životnu sredinu. Nadam se najiskrenije da će država poštovati Zakon.

  4. Ljudi u 21. veku ubijaju životinje da bi se okitili. Pored toliko dobrih imitacija i finog lažnog krzna za dosta manja para. A sve se nešto vadimo na to da odavno nismo u pećini i da smo napredovali.

  5. Uprava za veterinu i njena Veterinarska inspekcija su u vrhu drzavnih organa po nesposobnosti,lenjosti i korupciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.