Nekoliko udruženja pokrenulo zahtev za obustavu izgradnje gondole

Ostavite komentar


  1. Ako je projekat radila njihova bratija sa kupljenim diplomama oni ne samo što će srušiti tvrđavu nego će zatrpati i Dunav.

    1. Nije sto ce spomenik oskrnaviti, nego ce izginuti ljudi, jer ce gondola biti po najnizoj ceni.
      Gradonacelnik lud = ode grad,
      Predsednik lud = ode drzava.

  2. Mislim da su mi od svega najdraži njihovi argumenti tipa „ideja je stara 100 godina“. Ako je ideja stara 100 godina, je li to automatski znači da valja?! I Hitler je imao neke ideje pre stotinak godina, pa smo videli kako su završile…

  3. Да ли би парама за гондолу могао да се споји Бул. Николе Тесле с Бул. Владимира Поповића? Да се коначно уради подвожњак из Бул. Уметности, да се убрзају бесконачно спори радови на петљи код Петловог Брда, да се направи више десетина кружних токова, да се направи булевар од Белих Вода до Петл. брда, да се брже направи Бул. Патријарха Павла (овако ће га градити још најмање 4 године), и толике друге улице, мостови, тунели, денивелисане раскрснице, обале … ????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.