Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: BETAPHOTO/ DRAGAN GOJIC

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 12. avgusta, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu i Donjem Tavankutu.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 10.30 časova u Ive Senjanina BB, a od 8.40 do 11.40 časova u delu Franje Kluza (Somborski put) od Kolašinske prema Crvenom selu, Kolašinskoj, Krušedolskoj, delu Bjelovarske od Sivačkog puta prema Batinskoj, Fočanskoj, Sivačkom putu, Radničkoj, Ivana Sarića, Braće Milašin, delu Raške i delu Baranjske od Fočanske prema Batinskoj, delu Batinske od Franje Kluza do Baranjske i u naselju Crveno selo.

Od 10.45 do 12.45 časova struje neće biti u delu Karađorđevog puta između Travničke i Čikoš Bele, Požarevačkoj, delu Praške između Karađorđevog puta i Svetozara Miletića, na početku Čikoš Bele do brojeva 15 i 18, i u Sovonja Bertalana.

U Donjem Tavankutu će bez struje od 9 do 14 časova biti ulice Ivana Sarića, 26. nova, deo Matka Vukovića, Ive Lola Ribara, Rade Končara, Zmaj Jovina, 27. nova, Nikole Tesle, Jovana Mikića, Žarka Zrenjanina, Braće Radić, početak Marka Oreškovića i početak 24. nove do 27. nove, Mije Mandića i Jugoslovenska ulica.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari